top of page

Az első érkezőnk

Saját nevelésű játékosunk, Bánfai Kíra nyolc év után tér haza

Bánfai Kíra

Fiatal kora ellenére már most komoly rutinnal rendelkezik, hiszen nemzetközi szinten is bemutatkozhatott korábban: a Fradi színeiben a Bajnokok Ligája légkörébe is belekóstolhatott, de az MTK, a DVSC, valamint a Vác csapataival az EHF-Kupa szereplés is megadatott neki, emellett pedig a korosztályos Magyar Válogatottakban is pályára léphetett. 


Kíra nálunk, Kozármislenyben ismerkedett meg a kézilabdával és érte el első sikereit. Itt figyeltek fel rá a ferencvárosi akadémia vezetői, akiknek hívását el si fogadta. A Fradinál vált felnőtt játékossá. Innen került az MTK-Budapesthez, majd a DVSC-hez kölcsönbe, ahonnan újra az MTK-hoz került. Innen igazolt jelenlegi egyesületéhez, a Praktiker-Vác gárdájához. 

A jövő szezontól pedig újra minket fog erősíteni a balkezes szélső, akivel 1+1 éves szerződést írtunk alá!

 

Isten hozott újra Kozármislenyben Kíra! 


Miért választottad a misleny ajánlatát? 

B.K.: Igazság szerint volt több megkeresésem is, de mindig is közel állt a szívemhez a nevelő klubom. Nagyon tetszett a koncepció, amit felvázoltak és nagy szerepet játszott a döntésemben a családom közelsége is.

Mit vársz a következő szezontól? 

B.K.: Pozitívan tekintek a következő szezonra. Bízom a csapat jó szereplésébe és abban, hogy ezzel a teljesítménnyel kiharcolhatjuk az élvonalba való visszajutást. 

Mik a céljaid a csapattal, illetve egyénileg? 

B.K.: Szeretnék minèl több játékpercet kiharcolni, ezt egy jó kiegyensúlyozott teljesítménnyel meghálálni és segíteni a csapatnak a közös céljainak elérése érdekében.

Kívánjuk, hogy minden célod teljesüljön! 


Kíra eddigi csapatai:

Kozármisleny SE, FTC-Rail Cargo Hungaria, MTK Budapest, DVSC-Schaeffler, MTK Budapest, Praktiker-Vác


Hajrá Misleny! 





1,306 views
bottom of page