top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Az első hazai

Most először láthatjuk lányainkat a saját csarnokunkban a felkészülés ideje alatt

Kozármisleny KA - Edzés - 2023.08.17.

Öt hete tart a felkészülés az első osztály kihívásaira, és ahogyan eddig, most is egy felkészülési meccsel fogjuk zárni a hetünket. Az ellenfél a Szombathelyi KKA NBI/B-s csapata lesz, akik az osztályukat tekintve becsapós ellenfél, hiszen a keretüket nyugodtan nevezhetjük első osztályúnak. Volt játékosmozgás a nyáron bőséggel, de az érkezőiket (Érkezők: Szeberényi Flóra /Eszterházy SC/, Kazai Anita /Dunaújváros/,Csatlós Csenge /Vác/,Hornyák Panna /DAC/,Gönczöl Vivien /Györi AUDI ETO KC/, Kadlicsek Zea /Kisvárda/,Pankotai Luca /Eszterházy SC/,Böhm Nikolett /Vasas SC/, Szákovics Hanna /Szombathelyi KKA utánpótlás/ , Pálffy Anna /Vác kölcsön/ ; Forrás: NBI/B mert nem csak a nagyok számítanak) végignézve igen erős kerettel érkeznek már hozzánk is!

Saját csapatunkat tekintve sem lesz egyszerű dolgunk, hiszen a maródi játékosaink továbbra sem állnak rendelkezésre. No de ez nem lehet kifogás, hiszen mindig az a legerősebb csapat, amely rendelkezésre áll. Most tudnak előrelépni fiataljaink és megmutatni magukat, hogy igenis lehet rájuk számítani. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt meg is fogják tenni, hiszen most tudnak teher nélkül, felszabadultan játszani.


Tobak Lucát kérdeztük az előttünk álló mérkőzésről!

"Szeretnénk egy jó meccset játszani a Szombathely ellen, és a jelenlegi kerettel bizonyítani. Nem az eredmény a fő szempont, inkább az, hogy összeálljunk mint csapat és a bajnokságra kerüljünk majd a megfelelő formába. A fiatalok eddig is szépen felnőttek a feladathoz, bízom benne hogy így fognak fejlődni továbbra is. Nagyon várjuk már, hogy újra a saját pályánkon, a saját szurkolóink előtt játszhassunk!"

Kozármisleny KA - Szombathelyi KKA 2023.08.18. 17:00

Felkészülési mérkőzés

Játékvezetők: Csányi Tibor, Gadányi Tibor


Hajrá Csajok!



160 views

Comments


bottom of page