top of page

Az idei utolsó

A tizedik forduló következik csapatunk számára, mégpedig a DKKA ellenében

Kozármisleny KA - Vasas SC - 2023.11.11. - Fotó: Csobán Róbert

Ugyan furcsa az időpont számunkra, de a cél a megszokott: pontot, pontokat szerezni ezúttal is, hiszen égető szükségünk van a bajnoki egységekre hazai környezetben. 

Persze most sem lesz egyszerű a dolgunk, hiszen egy nagy múltú együttes érkezik, ám ők sincsenek könnyű helyzetben. Nemrég edzőváltás is történt a Kohásznál, amelyet immáron a Paic Róbert, Virág Roland edzőpáros irányít. Ellenfelünk eddig szintén 9 mérkőzésen van túl az első osztályú küzdelmek során, de pontok tekintetében Szalai Babették dupla annyival rendelkeznek mint mi: három győzelemnek örülhettek eddig a szezon során, tehát hat bajnoki pont szerepel nevük mellett. 

A bajnokságot tekintve most fog bemutatkozni az új edzői párosuk, (eddig egy Magyar Kupa meccsen ültek a padon) mivel az Újváros sem futott ki a pályára bajnoki mérkőzésen több mint egy hónapja!

Igaz ez ránk is, hiszen utoljára a Vasas SC ellenében játszottunk tétmeccset a bajnokságban még november közepén, ami igen komoly kihagyásnak minősül. Persze ez nem lehet és nem is lesz kifogás semmire. Továbbra is a védekezésünk keménységére kell, hogy támaszkodjunk minden pillanatban és abból kell építkezzünk mind önbizalom, mind játék tekintetében. Ha ez megvalósul, akkor igen kellemetlen ellenfele tudunk lenni bárkinek, főleg nagyszerű hazai közönségünk előtt, akik mindig óriási hangulatot varázsolnak otthonunkba. 

Hisszük, hogy a furcsa időpont ellenére ismét teltház fogja várni a gárdákat és a jól megszokott “pokoli” hangulat uralkodik majd a lelátón hatvan percen át! 


Scheffer Zsanettet kérdeztük, milyen érzés lesz ennyi idő után újra kifutni a hazai közönség elé:

Azt hiszem az egész csapat nevében mondhatom, hogy nagyon izgatottan várjuk, hogy újra hazai közönség előtt játszhassunk. A szurkolóink buzdítása óriási löketet ad nekünk mindig a pályán. Ahhoz, hogy szombaton győztesen hagyjuk el a pályát, nagyon fontos, hogy egy fegyelmezett és agresszív védelmet tudjunk húzni a kapunk elé és ebből építeni a támadást. Szeretnénk minél kevesebb hibával, koncentráltan és egységes csapatként játszani. Remélem minél többen kilátogatnak erre a mérkőzésre is fantasztikus hangulatot teremtve.

Kozármisleny KA - DKKA K&H Liga, NBI - 10. Forduló 2023.12.30. 18:00 Városi Sportcsarnok, Kozármisleny 

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs 


Ne feledjétek, hogy a meccs előtt lehetőség lesz segíteni egy helyi civil szervezetet! 

A kozármislenyi ‘“Adj Esélyt” állatvédő egyesület várja adományaitokat, felajánlásaitokat a mérkőzést megelőzően az előtérben!

Hogy minek örülnének?

Bárminek, ami egy menhelyen jól jöhet!

Táp, takarók, nyakörvek, stb … Csak a fantáziátok szab határt! 


Ha pedig anyagilag támogatnátok munkájukat, azt az alábbi számlaszám segítségével tudjátok megtenni:

MBH Bank

Kozármislenyi “Adj Esélyt” Állatvédő Egyesület

10101401-68132100-01005007




203 views
bottom of page