top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Balaton-parti vendégség

Felnőtt csapatunk a NEKA NBI-es gárdájához utazik szombaton

Kozármisleny KA - Praktiker-Vác - 2023.09.02. - Fotó: Csobán Róbert

Az akadémisták szintén egy mérkőzésen vannak eddig túl, méghozzá a Vasas SC vendégeiként szenvedtek négy találatos vereséget, 27 kapott és 24 lőtt találat mellett. Bakó Botond tanítványaival a felkészülés során mi is találkoztunk már, amikor is győztesen hagytuk el a játékteret, azonban hiba lenne abból az eredményből kiindulnunk, hiszen egy bajnoki mérkőzés mindig más. Ellenfelünk edzője a vereség ellenére gratulált lányainak az első fordulót követően, hiszen a fiatal társaság igencsak megnehezítette a Vasas SC dolgát. Egy dolgot abból a mérkőzésből mindenképpen leszűrhetünk: ellenfelünk küzdeni fog a végsőkig.

No persze azt is bizton állíthatjuk, hogy nem lesz ez másként a mi esetünkben sem! Lányaink az első fordulóban megmutatták, hogy nincsen számukra lehetetlen a küzdelem terén, hiszen nem álltunk messze egy komoly meglepetéstől a Praktiker-Vác ellenében. Ezt a lendületet, alázatot és akaratot kell tovább vinnünk a Balaton-parti gárda ellenében is, és akkor emelt fővel jöhetünk majd le a játéktérről a hatvan percnyi küzdelmet követően!

Gyulay Laci lányai a héten is becsülettel elvégezték munkájukat, és lassan-lassan a maródi játékosok közül is visszaállnak néhányan a munkába! Hogy ez mire lesz elég, azt szombaton meglátjuk a NEKA csarnokban, illetve az MKSZ YouTube csatornáján az alábbi linken, hiszen élőben fogják közvetíteni a két fiatal és sikerre éhes gárda összecsapását!


A meccset megelőzően Zsemberi Zórát kérdeztük a hangulatról, valamint arról, hogy mire kell odafigyelnünk csapat szinten a NEKA elleni meccsen!

"Úgy érzem, hogy nagyon fontos lesz a mérkőzésen az, hogy csapatként funkcionáljunk, illetve hogy egy nagyon erős védelmet tudjunk a kapunk elé húzni. Ez a kettő lesz a legfontosabb, és ezekből már tudunk építkezni a támadást tekintve. Kellően motiváltnak érzem a csapatot. Jelenleg mindenki gőzerővel azon van, hogy a mérkőzés végén mi arassunk győzelmet."

Hajrá Misleny!


NEKA - Kozármisleny KA

K&H Liga - Női NBI - 2. Forduló

2023.09.09. 17:00

Játékvezetők: Kiu Gábor, Kiu Tamás

Helyszín: NEKA Csarnok - Balatonboglár, Gaál Gaszton utca 58.



A YouTube-on pedig kapcsoljátok be az értesítést, nehogy lemaradjatok a meccsről!




193 views

Comments


bottom of page