top of page

Gólgazdag összecsapás

A Motherson Mosonmagyaróvári KC vendégei voltunk a K&H Liga 25-ik fordulójában 

Kozármisleny KA - Fotó: Csobán Róbert

Már a mérkőzés előtt tudtuk, hogy egy igen gyors és pontos kézilabdát játszó ellenfélhez utazunk, ahol a játék lassítása életbevágó lehet számunkra. Utólag elmondhatjuk, hogy ez bizony most nem jött össze. Jól indítottuk a találkozót, hiszen 10-15 percig pariban voltunk a házigazdákkal. Egy-két gól volt csupán a különbség, szinte mindig tudtunk válaszolni az ő találataikra, azonban az első periódus után begyújtották a rakétákat a bronzéremre ácsingózó móváriak. Elkezdtek leszakítani minket. Nem a védelmük extra keménységével, hanem a gyors és pontos befejezések által jellemzett támadójákukkal. Gyorsközépből hozták ránk a labdát, amit csak igen ritkán tudtunk megakadályozni, így hiba találtunk be elől mi is rendre, a különbség egyre csak növekedett. Volt tehát feladata Gyulay Lászlónak a szünetben, azonban a második játékrész első percei után már le is tette az időkérő lapot a zsűri asztalára. Továbbra is az első félidőben jellemző gyors játék kapott szerepet, ami nem a sajátunk. Rutinos ellenfelünk ránk kényszerítette az akaratát, így hiába szereztünk idegenben 27 találatot, a kapott gólok mennyiségét közel sem tudtuk kompenzálni. 


Gyulay László: „Azt kértem a lányoktól, hogy próbálják élvezni a mérkőzést. Tudjuk, hogy hol a helyünk ebben az osztályban. Az első húsz percben voltak szép dolgaink, de az MKC által diktált sebességet nem tudtunk felvenni."

Ne feledjétek, szombaton szezonzáró mérkőzés! Irány a csarnok! Ünnepeljük meg együtt ezt a csapatot, akik annyi szép emléket és pillanatot szereztek nekünk! Szombaton este, 19:00 órakor találkozunk a kozármisleny Városi Sportcsarnokban és ne feledkezzetek meg jótékonysági licitünkről sem!


Hajrá Misleny! 


Motherson Mosonmagyaróvári KC - Kozármisleny KA 51-27 (23-13) K&H Liga - Női NBI - 25. Forduló 

2024.05.22. 18:00 UFM Aréna - 900 néző 

Játékvezetők: Haskó Tamás Károly, Natkai Norbert 


Kozármisleny KA: Pusztai, Wichmann, Szabó - Grénus 1, Imrei R. 3, Brettner 1, Kecskés 5, Grosics 7, Köpösdi 2, Halász, Lengyel 1, Imrei N. 3, Zsemberi, HAdnagy 4 Vezetőedző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien Gyúró: Kecskés Zsolt 

96 views
bottom of page