top of page

Hatan távoznak

Lezárult a 22/23-as bajnokság, s ezzel megindulnak a játékosmozgások is

A május 20-án lejátszott, utolsó hazai bajnoki mérkőzés óta már közel három hét telt el. Egyesületünk alaposan megünnepelte a feljutást erő második hely megszerzését, és múlt héten ünnepélyes keretek között érem átadással zárta a szezont.

Kovács Tamás köszöntő beszédében megemlítette, hogy ennek a történelmi sikernek hosszú évekre visszanyúló letéteményesei vannak. Azon sportolók, akik annak idején kivívták a megyei bajnokságból az NB II-be jutást, vagy azon városvezetők, akik akkoriban döntöttek arról, hogy megépüljön a sportcsarnok, mely azóta is otthon ad csapatunk számára. Köszönetet mondott, és apró ajándékkal kedveskedett a klubnál dolgozó kollégáknak, majd bemutatta azt a tablót, amellyel mindig emlékezni tudunk majd azokra, akik közvetlenül kiharcolták a feljutást.

A záró banketten egyesületünk elbúcsúztatta a távozókat: Amrein-Szemmelrock Dóra (anyai örömök elé néz), Dézsi Fanni (PEAC), Fledrich Dorina (?), Kaáli-Nagy Villő (Németország), Leitner Dorina (PEAC),

Pusztai-Hosszu Boglárka (PEAC).


A szomorú pillanatokat követően ismét a vidámságé volt a főszerep. A jól megérdemelt ezüstérmeket városunk polgármestere, Dr. Biró Károly, valamint képviselője, Dr. Kállai Sándor és egyesületünk elnöke, Kovács Tamás adta át.


Ezzel a kellemes hangulatú vacsorával zártuk tehát a szezont. Hamarosan pontos részletekkel érkezünk az új játékosok, és felkészülési mérkőzések tekintetében.


1,130 views
bottom of page