top of page

Helytálltunk

A DVSC Schaeffler otthonában nyújtottunk jó teljesítményt

Fotó: Csobán Róbert

Nem egyszerű helyszín a debreceni Hódos Imre Rendezvényközpont az ellenfelek számára. Nekünk sem volt az, de szégyenkeznünk egy pillanatig sem kell, hiszen a Bajnokok Ligájában vitézkedő hazaiaknak meg kellett küzdeniük a két pontért, még ha a végén a különbség meg is növekedett egy kicsit. Az összecsapást a hazai gárda nyitotta találattal mindjárt az első percben. A válaszunkra egészen a harmadik percig kellett várnunk, de ezután ismét a hazai rohamoké lett a főszerep: 4-1 állt a kijelzőn. Egyik csapat sem büszkélkedhetett ekkor túl jó lövő százalékkal, ami az első játékrész húsz percére is igaz volt. Mi főleg nehezen találtuk a megoldást támadásban, így a félide pauza során 14-8 volt az eredmény. A fordulás után már jól menedzselt előnyét a Loki. Közelebb férkőzni már nem tudtunk, de ami figyelemre méltó, hogy tartottuk a lépést nagy múltú ellenfelünkkel, hiszen a második játékrész eredménye 16-15 lett, ami idegenben, egy ilyen játékerőt képviselő csapat ellen megsüvegelendő teljesítmény a részünkről, amire építenünk kell és fogunk is a jövőben! 

Összességében tehát nem forgott veszélyben a hazai siker, mi pedig megmutattuk, hogy igenis van helyünk ebben a mezőnyben is! 


Szatmári Meli mondta el, hogyan élte meg a pályán az összecsapást:  Nem indult könnyen a mérkőzés, de úgy gondolom, hogy a 20. perce sikerült belerázódni a játékba. Sikerült a védekezésünket feljavítani, így a kapuban is nőtt a védések száma. Támadásban voltak jó megoldásaink, tudtuk a saját játékunkat játszani. Összeségében elégedett vagyok a mai mérkőzéssel, hasznos volt.  Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ide is elkísértek minket!

DVSC Schaeffler - Kozármisleny KA 30-23 (14-8)

K&H Liga - Női NBI

Hódos Imre Rendezvénycsarnok, Debrecen

Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton 


Kozármisleny KA: Pusztai, Szabó - Grénus 2, Imrei R., Brettner, Kecskés 3, Grosics 3, Lengyel, Bánfai 2, Imrei N. 1, Scheffer 5, Tobak, Zsemberi, Szatmári 1, Hadnagy 6 Vezetőedző: Gyulay LászlóEdző: Varga Imre 

Gyúró: Kecskés Zsolt 


154 views
bottom of page