top of page

Hosszú út vár ránk

Hajdúnánásra látogatunk az NBI/B 6. fordulójában. Házigazdánk eddig hibátlan mérleggel rendelkezik a bajnokságban, tehát öt meccsből öt alkalommal győztesen hagyták el a pályát!

NBI/B 2024/2025
Kozármisleny KA - Fotó: Csobán Róbert

Nyugodtan mondhatjuk, hogy ellenfelünk a szezon meglepetéscsapata, hiszen az eddigi összecsapások során nem találtak legyőzőre. Szoros meccseken diadalmaskodtak a Tempo KSE, Orosháza, Komárom VSE, Érd és az ENUSE csapatai ellenében. Eddigi legnagyobb arányú sikereik során is maximum három találattal bizonyultak azonban jobbnak az aktuális ellenlábasaiknál, de régóta tudjuk, hogy a két pont, az két pont …! Ennek megfelelően 10 egység megszerzésével vezetik is a tabellát Kocsis Csaba, Jenei Tamás edzőpáros lányai, akik egyedüliként hibátlanok a bajnokságban! A Siska Pálma, Bagi Virág játékospáros gólszerzés tekintetében mutat példát a csapattársaknak, hiszen ketten együtt már 58 találatnál járnak az első öt fordulót követően. Jó állapotban lévő ellenfélhez kell tehát látogatnunk, akik ellen nem segít minket a hosszú utazás sem, hiszen 450 km-t kell leküzdenünk csak odafele! 

A távolság azonban nem lehet kifogás, hiszen ezt nem csak nekünk kell elszenvednünk, amikor hozzájuk látogatunk, illetve nem csak ebben a fordulóban jelentkezik akadályként a kilométerek száma. Ami a játékunkat illeti, tudjuk, hogy van hova fejlődnünk, hiszen a legutóbbi fordulóban sem a védelem, sem a támadás nem úgy működött, ahogyan azt Gyulay László, és a csapat szerette volna. A saját kapunk előtt sokkal határozottabb és keményebb fellépésre lesz szükségünk, amihez a fegyelemnek is párosulnia kell, míg támadásban a precizitás és a türelem terén kell javulnunk, hiszen láthattuk, hova vezet a technikai hibák magas száma, valamint az előkészítetlen lövések felvállalása. Hogy ezeket elkerüljük, sokkal szervezetebb csapatjátékra lesz szükség a Nánás kapuja előtt, valamint a türelemmel előkészített lövések pontos, és higgadt realizálására is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Biztosak vagyunk abban, hogy a csapat is hasonló elvárásokat támasz saját maga irányába, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy elvegyék a Hajdúnánás veretlenségét! 

Csire Fanni a legutóbbi fordulóban lépett pályára először a sérülése óta, illetve mislenyi mezben. Őt kérdeztük arról, milyen volt újra pályán lenni, illetve hogy mire lesz szükségünk a Nánás otthonában a győzelemhez.

Csire Fanni: Jó érzés volt pályára lépni négy és fél hónap után, de sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy szerettük volna. Azon leszünk, hogy kijavítsuk a hibáinkat a következő mérkőzésen. A Hajdúnánás ellen a koncentrált és fegyelmezett játék lesz a legfontosabb és a minél jobb és pontosabb helyzetkihasználás. Nem lesz egyszerű feladatunk, nehéz mérkőzésre számítok. A Hajdúnánás nagyon jól kezdte a szezont, de szeretnénk megtörni a sorozatukat és 2 ponttal hazatérni!

Hajdúnánás Kézilabda NKFT - Kozármisleny KA NBI/B - 6 Forduló - 2024.10.19. 18:00 Hódos Imre Városi Sport és Rendezvényközpont 

Játékvezetők: Kovács Tibor, Mándli Balázs 


Kövessétek élőben a találkozót YouTube csatornánkon.

Iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le a többi tartalmunkról se!



Gyulay László várakozásai a mérkőzéssel kapcsolatban: 



20 views

Comments


bottom of page