top of page

Indul a Magyar Kupa

A Gárdony-Pázmánd NKK-hoz utazunk lejátszani az idei első Kupa mérkőzésünket

Kozármisleny KA - Fotó: Csobán Róbert

Kissé szokatlan időpontban, csütörtök este lesz jelenésünk a tóparti városban. Ellenfelünk formájára egyelőre csak a bajnokságból lehet következtetni, ahol három mérkőzésből egyszer hagyták el győztesen (G-P NKK - Eszterházy SC 29-25) a pályát, kétszer pedig vereség lett a meccseik vége, de mindkét alkalommal idegenben kaptak ki Major Dávid tanítványai. Fontos tehát kiemelni, hogy az eddigiek alapján úgy tűnik, hazai pályán ezúttal is nehéz lesz két vállra fektetni a Gárdonyt, akik hagyományosan erős ellenfélnek bizonyulnak saját közegükben. Biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz máshogy ezúttal sem. 

Mi pedig egy picit felforgatott és megfiatalított csapattal vágunk neki az utazásnak, hiszen a Magyar Kupát arra szánjuk, hogy mindenki megkapja a megfelelő játékperceket, illetve meccsterhelést. Vannak, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak eddig, vannak, akik sérülésből igyekeznek visszatérni, így mindenképp hasznos lesz ez a hatvan perc az egyéni és a csapatcélok elérésének szempontjából is. 

Bréda Luca: Egy felszabadult, jó tempójú mérkőzésre számítok. Saját játékunkat szeretnénk ráerőltetni az ellenfélre, úgy gondolom erre lesz a legnagyobb szükség. Vegyes kerettel utazunk, de mindenki győzni szeretne és továbbjutással megörvendeztetni szurkolóinkat!

 

Gárdony-Pázmánd NKK - Kozármisleny KA 

Magyar Kupa

2024.09.26. 19:00 - Gárdonyi Géza Ált. Isk., Gárdony 

Játékvezetők: Konkoly Áron, Oláh Bence 





A forduló további párosításai: 

Füzesabonyi SC - Eszterházy SC

Komárom VSE - Érd 

Zengő Alföld Orosházi KA - Tempo KSE

Mohácsi TE 1888 - NEKA 

VSK Tököl - ENUSE

SZISE - Szigetszentmiklós NKSE 

103 views
bottom of page