top of page

Irányító-átlövő érkezik

Rutinos irányítóval bővül csapatunk a következő szezonban: Hornyák Bernadett visszatér a HC DAC-tól

Hornyák Bernadett

Aki követi csapatunk életét, annak nem kell bemutatni Horit, hiszen több szezonon keresztül volt csapatunk tagja, többek között a Liga Kupában és NBI/B-ben ezüstérmes gárdában is szerepet kapott, majd elfogadta a DAC ajánlatát, és a határ túloldalára költözött. Azóta a Dunaszerdahely csapatával a tavalyi szezonban megnyerte a MOL Ligát (Cseh-Szlovák közös bajnokság), a különálló Szlovák bajnokságot, a Szlovák kupában pedig ezüstérmet szerzett. Az idei szezon ugyan még tart, de csapatával a Szlovák bajnokság play-off -jába jutott, valamint ezüstérmet szerzett a kupában, illetve az összevont bajnokságban is. Az irányító-átlövő poszton bevethető játékos rutinjával és számos csapatban szerzett tapasztalatával segítségünkre lehet abban, hogy a jövő szezonban újra kiharcolhassuk majd az NBI-be való visszajutást. 


Horitól - akivel 1+1 éves szerződést kötöttünk - azt kérdeztük, miért választotta újra a mi ajánlatunkat, valamint, hogy milyen céljai vannak egyéni és csapatszinten a jövő szezont tekintve: 

“Főként magánéleti okok miatt választottam újra a Kozármislenyt, de természetesen közre játszik, hogy szerettem/szeretem azt a közeget. Nagyon szimpatikus számomra, hogy egy ilyen kisvárosból sikerült eljutni az NBI-ig.  Bízom benne, hogy a jövőben én is szerepelhetek első osztályban a Misleny mezében. Az a célom, hogy ez minél előbb megvalósuljon.”

Kívánjuk, hogy mielőbb teljesüljenek céljaid! 


Hornyák Bernadett eddigi csapatai: Csömöri SSZN Kft., Gödöllői SE, MTK Budapest, NEKA, DKKA, Váci NKSE, Szombathelyi KKA, Kozármisleny SE, HC DAC Dunaszerdahely


Hajrá Misleny! 


695 views
bottom of page