top of page

Jöhet a második hazai

Újra itthon szurkolhatunk a lányoknak. Ezúttal a Moyra-Budaörs Handball érkezik a mislenyi csarnokba

Kozármisleny KA - Praktiker-Vác - Fotó: Csobán Róbert

Az első forduló után kétszer is idegenbe kellett utazzunk, azonban most újra élvezhetjük a szurkolóink által teremtett hangulatot az ismerős falak között. Nem lesz persze egyszerű dolgunk ezúttal sem. Ellenfelünk eddigi három mérkőzéséből kétszer győztesen hagyta el a küzdőteret. Az első fordulóban a Motherson Mosonmagyaróvár KC ellen szenvedtek vereséget otthonukban (29-36), majd következett egy vendégjáték, ahol az MTK ellenében egy idegtépő (32-33) összecsapáson szerezték meg végül Buday Dániel lányai a két pontot, ám ami még nagyobb fegyvertény a Budaörs részéről, az csak ezután következett: hazai pályán fektették két vállra a Praktiker-Vác csapatát, 29-24-es végeredménnyel! Elmondhatjuk tehát, hogy a főváros melletti gárda bizonyára duzzad az önbizalomtól, hiszen a Vác csapatát megverni komoly teljesítményre vall tőlük.

Ismerős arcokat is köszönthetünk majd soraikban, hiszen a Vártok testvérek is keretüket erősítik: Ramóna és Tamara is viselte a mislenyi mezt, méghozzá meglehetősen eredményesen. Fogadjuk hát őket a meccs elején ennek megfelelően!

Mi pedig, mint ahogyan eddig is, szerényen, de annál nagyobb akarattal, és alázattal kell, hogy belemenjünk a mérkőzésbe, és most is elmondható, hogy a legfontosabb pont a védekezésünk kell, hogy legyen az első sípszótól kezdve. Az előző heti komoly túra után a hétfő természetesen a pihenéssel telt, ám azóta minden nap keményen dolgoznak a lányok, hogy a hazai pálya előnyeit a játékuk által tudják kamatoztatni. Biztosak vagyunk benne, hogy újra azt a csapatot fogjuk a pályán látni, amelyikbe beleszerettünk: küzdeni fognak az utolsó pillanatokig. Ha pedig a küzdelem, és az elszántság megvan, nyugodtan kijelenthetjük, hogy bármi kisülhet a mérkőzés végén! Grénus Gréta igen hasznos játékkal tűnt ki a Kisvárda elleni összecsapás során védekezésben, és támadásban egyaránt. Őt kérdeztük a mérkőzés előtti várakozásairól, illetve arról, hogy mire lesz szükség rutinos ellenfelünkkel szemben.

Grénus Gréta: "Nagyon várjuk, hogy újra hazai pályán játszhassunk! Úgy gondolom, hogy ha igazán együtt tudunk dolgozni csapatként, akkor tudunk pontokat szerezni. Ehhez fegyelmezett és agresszív védekezésre lesz szükség, amire eddig is építkeztünk, de kelleni fog hozzá egy gólerős támadójáték is. Nagyon várjuk szurkolóinkat, szeretnénk hazai pályán megszerezni az első bajnoki pontokat!"

Kozármisleny KA - Moyra-Budaörs Handball

K&H Liga - Női NBI - 4. Forduló

2023.09.23. 18:00

Játékvezetők: Bócz László, Wiedemann Viktor


Jegyek elővételben péntek estig kaphatóak a kozármislenyi Városi Sportcsarnok büféjében. Nyitvatartás: 15:30 - 20:00 #csakamisleny


216 views
bottom of page