top of page

Megkezdtük az érdemi munkát

Ahogyan azt már az előző héten jeleztük, ma indult el az érdemi munka felnőtt csapatunk számára, hiszen azonnal két edzéssel kezdtük meg a felkészülést az előttünk álló kihívásokra.

Első edzés

A reggeli programban a hosszútávú futásé volt a főszerep, amelyet követően az egész gárda a Vándor Panzióban (Üszögpuszta) megrendezett sajtótájékoztatóra volt hivatalos. Itt kerültek bemutatásra hivatalosan új játékosaink is, illetve Kovács Tamás elnök úr vázolta fel a csapat céljait a következő szezon tekintetében. Ezt követően a lányok elvonulhattak jól megérdemelt pihenőjükre, hogy aztán délután négy óra körül már újra a sportcsarnokba érjenek, felkészülve az előttük álló labdás edzésre. Azt leszögezhetjük, hogy nem egyszerű a csapat dolga, hiszen a hőségriadó, és egy komoly hőhullám közepette indult el a munka, ám azt kell mondjuk, hogy így is mindenki a maximumot próbálta nyújtani már az első napon!

Sajtótájékoztató - Kozármisleny KA

Gyulay László elmondta, hogy a felkészülés ritmusa hasonló lesz, mint eddig, azonban szeretné, ha tovább pontosítanánk, tökéletesítenénk az eddig tanultakat. Ehhez pedig sok erőt és kitartást kívánunk a lányoknak!

A sajtótájékoztató hanganyaga itt meghallgatható:


477 views
bottom of page