top of page

Meglepetés

Updated: May 7, 2023

Az biztos, hogy ha a Tempo játékosain, és szurkolóin kívül bárkit kérdeztünk volna a mérkőzés előtt, mindenki országos egyest mondott volna a végeredményre.

Fotó: Csobán Róbert

Mi kezdtük meg a találatok gyártását az összecsapáson, ám már az első percektől érződött, hogy a szokásos feszesség, fegyelmezettség a védekezés terén hiányzik, amit tetézett még az is, hogy Lengyel Leonetta komoly fejsérülést szenvedett az összecsapás elején. Ennek ellenére a félidő közepére utolértük a lelkesen, és harcosan küzdő vendégeket, ám a vezetést nem sikerült megkaparintani, sőt. A játékrész lezárásáig ismét ellenfelünk lépett meg, s így a szünetre is ők vonulhattak három találatos előnnyel az öltözők mélyére. A fordulást követően a teljes hazai publikum abban reménykedett, hogy összeáll újra a védelem, ami magával rántja a támadójátékot is, ám sajnos pont az ellenkezője történt. Bizonytalanok voltunk hátul, ami kihatott a támadásokra is. Érkeztek a hibák, amiket a Tempo kegyetlenül ki is használt, fokozatosan ellépve tőlünk az eredmény, és a hit terén is.

A végén igazából már csak a különbség volt a kérdés, amit bár kozmetikáztunk egy kicsit, de nagyon komoly áron: ismét komolynak tűnő térdsérülést szenvedett játékosunk!

Markovics Rebinek ezúton is kívánunk jobbulást, és reméljük a legjobbakat.


Kozármisleny KA - Tempo KSE 25-33 (13-16) NBI/B - 27. Forduló Vezette: Szedmák Márton, Dr. Tóth Tamás Kozármisleny KA: Pusztai 27/8, Wichmann 2/0, Szabó 14/3 - Grénus 2, Markovics 3, Brettner 6, Gorsics, Polics 4, Halász 1, Lengyel, Pusztai-Hosszu 3, Imrei, Leitner 1, Kaáli-Nagy, Tobak 1, Szatmári 4 Edző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien

Gyúró: Kecskés Zsolt


A forduló további eredményei:


Kispest NKK - Levendula Hotel Algyő 40-30 PEAC - Vasas SC 23-27 Szombathelyi KKA - Eszterházy SC 37-31 Vasárnap játsszák:

DVSC Schaeffler U19 - Ferencvárosi TC U19 Gárdony-Pázmánd NKK - Kecskeméti NKSE Komáromi VSE - OXXO Energy Orosházi NKC


680 views
bottom of page