top of page

Megvannak a bajnoki időpontok

Már július elején megkaptuk a Magyar Kézilabda Szövetségtől a mérkőzések sorrendjét, azonban a pontos versenynaptár kialakulására egészen eddig kellett várnunk.

Kozármisleny KA - OXXO Energy Orosházi NKC (2023.05.20.) - Fotó: Csobán Róbert

Továbbra sem tudjuk teljesen elhinni, hogy mi is a "nagyok" közt vagyunk. Egy körülbelül 6500 fős város csapata az NBI-ben szerepel, és fogadhat olyan csapatokat, mint a Győri Audi ETO KC, avagy az FTC-Rail Cargo Hungaria! De ebből bizony valóság lesz, hiszen megvannak a mérkőzések pontos idpontjai is. Hazai pályán kezdik meg a bajnokságot Pusztai Petráék, méghozzá a Praktiker-Vác csapata ellen, szeptember 2-án, 18 órakor, a kozármislenyi Városi Sportcsarnokban. Reméljük, hogy teltház, és remek hangulat fogja fogadni a csapatokat a napon, amikor bemutatkozunk az NBI-ben! Ezt követően egy kicsit várni kell majd a következő hazai összecsapásra, hiszen kétszer is idegenbe utazik csapatunk: előbb a Balaton partjára látogatunk a NEKA (2023.09.09. Szombat, 18:00) gárdájához, majd a leghosszabb utazás vár ránk, hiszen a Kisvárda Master Good SE vendégei leszünk, (2023.09.16. Szombat, 18:00) hogy aztán szeptember végén újra hazai pályán futhassunk ki a parkettára a Moyra-Budaörs Handball ellenében. (2023.09.23. Szombat, 18:00)


A további menetrendet IDE kattintva érik el szurkolóink!


Mi már nagyon várjuk, hogy a pályán láthassuk a csapatot! Reméljük, hogy ti is! Töltsük meg minden mérkőzésen az otthonunkat, segítsünk a lányoknak a lelátóról, hiszen nem minden kisváros és csapat életében adatik ilyen lehetőség! Becsüljük hát meg, és élvezzük ki minden pillanatát együtt!


Hajrá Misleny!





372 views
bottom of page