top of page

Nagyobb tempóra lesz szükség

Az idei szezonban először hazai pályán felnőtt csapatunk! Érkezik a Tempo KSE csapata az NBI/B harmadik fordulójában

Fotó: Domján Endre
Kozármisleny KA - 2024/2025 - Fotó: Domján Endre

Újra saját pályánkon futhatunk ki a parkettára hivatalos meccsen, amire legutóbb a tavalyi, NBI-es szezonban volt példa. Reméljük, hogy ti, szurkolók is ugyanannyira várjátok ezt a pillanatot, mint a csapat, amely most mutatkozhat be saját közönségének. Ennek megfelelően nem is lehet más a cél, mint a két pont megszerzése, hiszen nem engedhetünk meg magunknak újabb kisiklást! 

Az idei szezonra való felkészülés során már találkoztunk a Tempoval. A nyári meccsen a lefújásig nagyarányú különbséget (29-17) harcoltunk ki magunknak, de tudjuk, hogy ebből nem szabad kiindulni a bajnoki megmérettetés előtt! Ellenfelünk eredményességet tekintve hasonlóan kezdte a bajnokságot, mint mi. Két mérkőzést követően egy győzelem, valamint egy vereség található a nevük mellett, tehát két bajnoki egységet szorgoskodtak össze ők is eddig, azonban a “nullás” gólkülönbségüknek (54 lőtt gól, 54 kapott) köszönhetően hátrébb helyezkednek el a tabellán Nádasdi Máté tanítványai. A fiatal csapat az Euro Novex csapatát fektette két vállra egy gólgazdag mérkőzésen a legutóbbi fordulóban, tehát biztosan jó hangulatban telik a szombati mérkőzésre való felkészülésük.  

Magunkat górcső alá véve jó hír, hogy Scheffer Zsanett, illetve Szabó Luca is újra be tudott kapcsolódni a napi munkába, ami a variációs lehetőségeket bizonyosan megnöveli az összecsapás során, amelyen maximális koncentrációra lesz szükségünk, hiszen az előző fordulóban éppen saját bőrünkön érezhettük, hogy ebben a bajnoki szezonban egy ellenfél ellen sem lehet biztosra menni. Ismét fontos lesz a védelemre helyezni a hangsúlyt, hiszen - ahogy mindig - úgy most is ez adhatja meg a nyugalmat ahhoz, hogy a támadásokat tudatosan, türelemmel tudjuk felépíteni, valamint a gyors lerohanások alapjait is a hatos köré húzott “erőd" biztosíthatja. Ha ezt sikerül tartani, szép estét varázsolhatnak a lányok a kozármislenyi Városi Sportcsarnokba!  

Scheffer Zsanett: Véleményem szerint ahhoz, hogy szombaton itthon tudjuk tartani a két pontot a legfontosabb a kemény, agresszív védekezés, amikből gyors gólokat tudunk szerezni, támadásban pedig a technikai hibák és az eladott labdák elkerülésével egy minél fegyelmezettebb játék megvalósítása. Remélem, most is minél többen jönnek ki a meccsre szurkolni nekünk, hogy hazai pályán itthon tartsuk a két pontot.

Kozármisleny KA - Tempo KSE NBI/B - 3. Forduló ; Városi Sportcsarnok, Kozármisleny 

2024.09.21. 18:00 

Játékvezetők: Matic Dusan, Nádasdi Ádám 


Hajrá, Misleny! 


A mérkőzésre jegyeket az alábbi linken tudtok vásárolni kedvezményesen: 


A mérkőzés élő közvetítése: https://youtube.com/live/cznc6s3Qbz8?feature=share 


225 views
bottom of page