top of page

Nem szabad görcsölni

Erőt kell, hogy adjon a bennünket körbeölelő szeretet

Fotó: Csobán Róbert

Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire nehéz volt a múlt szombati éjszaka minden kozármislenyi kézilabdás játékosnak, szurkolónak, szimpatizánsnak, vezetőnek.

Nem elsősorban a vereség miatt – bár az sem esett túl jól - sokkal inkább az, hogy a csapatot érintő sérülés sorozat ezen a meccsen sem szakadt meg.

Lengyel Leonetta mérkőzésből való korai kiesése alapvetően határozta meg a meccs hangulatát, amihez párosult egy nagyfokú görcsösség. Talán pont emiatt is jött még egy késdöfés az utolsó másodpercekben, amikor is egy rossz talajra érkezés miatt Markovics Rebeka is fájdalmasan sírt fel és félő, hogy őt is hosszú időre vesztettük el.

A síri csendet, sajnos a nagyon sportszerűtlenül ünneplő TEMPO KSE szurkolói, edzői és játékosai törték meg, akik nem igazán vették figyelembe, hogy a lefújás előtti másodpercekben egy igen komoly sérülés történt egy sporttársukkal... Egyébként gratulálunk nekik, mert jól kézilabdáztak. Kár, hogy most nekünk nem ez maradt meg róluk...

Visszakanyarodva csapatunkhoz: A vezetőség a stábbal egyeztetve az azonnali megoldásokat kereste. Cél, hogy lányaink a SZISE elleni meccsre a lehető legjobb mentális állapotban legyenek. Ennek érdekében a csapat átszervezte a heti felkészülést, és minden hadra fogható játékost csatasorba állított.

Hogy ki fog pályára lépni szombaton? Ki fogja győzelemre vezetni a csapatot? Erre most még nehéz válaszolni!

Egy dolog biztos: csapatunk bármilyen összetételben is fog pályára lépni az utolsó másodpercig küzdeni fog a sikerért!

Játékos, edző, vezető, szurkoló. MINDENKI!

2023. május 13. szombat 18:00

Szent István SE – Kozármisleny KA

Játékvezetők: Ónodi Erika, Őri Erika

Tököl, Sportcsarnok Aradi u. 56.


További párosítások:

05.12. FTC U19 - Szombathelyi KKA

05.12. Kispest NKK - Komáromi VSE

05.13. Eszterházy SC - Levendula Hotel Algyő

05.13. Vasas SC - DVSC U19

05.14. TEMPO SE - Gárdony-Pázmánd NKK

05.14. Kecskeméti NKSE - PEAC


502 views
bottom of page