top of page

Rangos díjakat osztottak ki

Városunk születésnapján ünnepélyes testületi ülést tartottak, melyre egyesületünk több tagja is hivatalos volt.


Hagyományosan a városnapi ünnepségek keretében adják át a képviselő testület által megszavazott városi díjakat az arra érdemeseknek. Ebben az évben kivételesen büszkék lehettünk, hiszen többszörösen is érdekelt volt egyesületünk, helyesebben egyesületünk tagjai, valamint vezetője.

Vegyük hát sorra, hogy kik vehettek át elismeréseket!


Fotó: Bezdán Katalin Fotó

Vörös Fanni - Az Év Tanulója díj 2023

Fanni U11-es gárdánk tagja, emellett pedig a tanulmányi eredményei is kiemelkedőek, valamint több versenyen is sikeresen mérettetett meg a kozármislenyi Janikovszky Éva iskolát képviselve. Megérdemelten választották tehát őt a díj átvételére! Gratulálunk, és további sikereket kívánunk az egyesület minden tagjának nevében!


Fotó: Bezdán Katalin Fotó

Halász Bernadett - Kozármisleny Város Sportolója díj 2023

Hasi 2008 óta egyesületünk tagja. Az egyetlen sportolónk, aki a megyei első osztályból az NBI-ig küzdötte fel magát, és mint az előbb leírtakból is kiviláglik, nyugodtan mondhatjuk, hogy a klubhűség remek példájával jár elő, egyúttal felnőtt csapatunk feljutásában is óriási szerepet vállalt magára. Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk a pályán, és azon kívül is!


Fotó: Bezdán Katalin Fotó

Kovács Tamás - Kozármisleny Városért Érdemérem 2023

Tamást senkinek sem kell bemutatni, hiszen közel 30 éve minden napját a mislenyi kézilabdának szenteli. Edzőként, szakosztályvezetőként, elnökként is mindig a helyi, illetve a regionális kézilabda megsegítésén dolgozik. Gratulálunk, és kívánjuk, hogy legalább még ennyi ideig legyen tevékeny tagja a mislenyi és baranyai kézilabdának!


Mégegyszer gratulálunk minden érintettnek, és kívánunk további sok sikert a pályán, és azon kívül is!


Hajrá Misleny! Hajrá Kézilabda!


263 views
bottom of page