top of page

Végre itthon

Előrehozott mérkőzést játszunk le a hétvégén: érkezik a bomba formában lévő Motherson Mosonmagyaróvár KC

Kozármisleny KA - Moyra-Budaörs Handball - 2023.09.23.

Szinte napra pontosan egy hónapja láthattuk a lányokat a saját környezetükben. Szuper hír, hogy vasárnap este újra az ismerős parkettára futhat ki csapatunk. Nem lesz azonban egyszerű a dolgunk, hiszen a Mosonmagyaróvár eddig összesen egyszer talált legyőzőre, mégpedig az FTC-Rail Cargo Hungaria fektette két vállra őket a Népligetben. A fent leírtak különösen annak fényében komoly eredmények, hogy az idei szezonban már a Győr is vendégeskedett soron következő ellenfelünknél, amely erejét jól mutatja, hogy magabiztosan győzték le hazai pályájukon a bajnoki címvédőt! Ezek után már meg sem lepődünk, hogy három játékosunk is meghívót kapott a Magyar válogatottba: Pásztor Noémi, Albek Anna és Szemerey Zsófi képviselhették hazánkat a legutóbbi nemzetközi összecsapások során.

Komoly feladvány vár tehát Gyulay Laci lányaira vasárnap este. Nem lesz egyszerű kitalálni hogyan állítsuk meg az eddig 228 találatot szerző gépezetet, de nyilván azon lesz a teljes védelmünk - ahogyan eddig is - hogy stabil lábakon álljunk amiből tudunk építkezni, illetve önbizalmat szerezni a támadásokra. A hétközi FTC elleni mérkőzésünk első húsz percében bizonyítottuk, hogy fegyelmezett játékkal tudunk kellemetlen perceket okozni nagynevű ellenfeleink számára is, azonban ezt a periódust meg kell próbálnunk több időre kitolni, hogy egy szép eredményt tudjunk majd elkönyvelni a hatvan percet követően, ehhez pedig reméljük, sőt tudjuk, hogy ismét fantasztikus támogatás érkezik majd a lelátókról. Tegyük közösen emlékezetessé mindenki számára a vasárnap estét! Legyen igazi meccshangulat, zúgjon a “Csak a misleny!” rigmus, a lányok pedig ígérik, hogy minden erejüket bevetve fognak küzdeni a mérkőzésen!


Scheffer Zsanettet kérdeztük meg, mi kell ahhoz, hogy jó mérkőzést tudjunk játszani:

A csapatnak rengeteget számít a szurkolók buzdítása a hazai meccseken, a hangulat amit teremtenek valami fantasztikus. Ez plusz löketet ad nekünk a pályán. Ahhoz, hogy jó mérkőzést tudjunk játszani, fontos hogy végrehajtsuk a taktikai elemeinket mind támadásban, mind védekezésben. Az eladott labdák száma és pontatlanság minél kevesebb legyen, illetve egy kemény védekezéssel és sok faultal minél tovább meccsben tudjunk maradni. Reméljük hogy sokan jönnek ki a meccsre szurkolni nekünk és ismét fantasztikus hangulat lesz a csarnokban.

Kozármisleny SE - Motherson Mosonmagyaróvári KC K&H Liga - Női NBI - 12. Forduló - Előrehozott mérkőzés

2023.10.22. Vasárnap, 18:00

Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs


Jegyinformációk ITT!


Ha pedig valaki esetleg nem tud eljönni, az alábbi linken fogja tudni követni a mérkőzést:




Hajrá Misleny!



279 views
bottom of page