top of page

Érkező játékosaink

Egyesületünk a történelmi siker ellenére is arra koncentrál, hogy együtt tartsa a csapat magját, vagyis a meglévő játékosokkal képzeljük el az NBI-ben való szereplést is, ám a sajnálatos sérülések miatt - illetve anyai örömök végett - is szét kellett nézzünk a piacon. Ennek ellenére igyekeztünk magunkat tartani ahhoz, hogy fiatal játékosokra építsünk!


Nézzük tehát, kik lesznek az új arcok idén a csapatban!



Zsemberi Zóra

A 2003-as születésű fiatal játékos a Békéscsabai ENKSE csapatától teszi át székhelyét hozzánk. Zóra az előző szezonban még az Ifjúsági I. osztályban is játszhatott, és volt csapatának húzóembere, ám fiatal kora ellenére már az NBI-es bajnokságban is bemutatkozhatott. Összesen 212 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját átlövőként! Kívánjuk, hogy mislenyi színekben se legyen kevésbé eredményes! Miért választottad a Kozármislenyt?

Zs.Z.: Jövőm szempontjából kedvező volt számomra. Most érettségiztem sikeresen, és a sport mellett a tanulást sem szeretném háttérbe szorítani. Nagyon megtetszett a Pécsi egyetem ezért döntöttem úgy, hogy beadom a felvételimet, ezzel egy időben felkérést kaptam a Kozármisleny csapatától, amit boldogan elfogadtam. Szerencsésnek mondhatom magamat.

Követted korábban a csapat életét, eredményeit?

Zs.Z.: Amikor előző csapatom az NBI/B-ben szerepelt, akkor figyeltem fel a misleny munkásságára. Igazi küzdést láttam a csapaton, aminek meglett az eredménye, hiszen Kozármislenyben a találkozón mi maradtunk alul. Azóta számtalan cikket olvastam a csapat szezonbeli szerepléséről.

Mi motivál, mit szeretnél elérni az NBI-ben?

Zs.Z.: Fiatalként volt már lehetőségem az NBI-ben bemutatkozni, de szeretnék minél többet megmutatni magamból az első osztályban, és a csapat meghatározó tagja lenni, ehhez az kell, hogy minnél több tapasztalatot szerezzek. Úgy gondolom, hogy az életem egy új fejezethez ért, és ez kellő motivációt nyújt minden téren számomra. Új város, csapat, és emberek.

__________________________________________________________________________________


Bánfai Virág


Virág szintén 2003-ban született fiatal tehetség, aki ráadásul kozármislenyi nevelés. Hazatér tehát a következő szezonban az FTC, majd a Moyra-Budaörs csapatát is megjárt fiatal tehetségünk. Virág kölcsönben kerül hozzánk a már említett Budaörs gárdájától. Fiatal, tehetséges irányítót tisztelhetünk tehát személyében. Az előző évet 104 találattal fejezte be, s szintén van már NBI-es tapasztalata, melyet nálunk is kamatoztathat majd!


Miért választottad a Kozármislenyt?

B.V.: Nagyon örültem a megkeresésnek, hiszen így újra nevelőegyesületemben játszhatok, ráadásul az első osztályban. Öt év után térek vissza oda, ahol megismerkedtem a játékkal!

Követted korábban a csapat életét, eredményeit?

B.V.: Mindig is a szívemhez közel állt Kozármisleny, ezért szurkoltam nekik, hogy elérjék a céljukat és az NBI-es bajnokságban szerepelhessenek.

Mi motivál, mit szeretnél elérni az NBI-ben?

B.V.: Sok játéklehetőségéhez szeretnék jutni és segíteni szeretném játékommal a csapatot. Fontos számomra a fejlődés, és hogy a csapat minél több sikert érjen el ebben az idényben.

__________________________________________________________________________________


Imrei Réka


Réka neve nem ismeretlen a mislenyi szurkolóknak, és az nem véletlen. Testvére, Nóra már nálunk játszik, hozzá csatlakozik tehát most Réka. A jobbszélső poszton bevethető játékos a Vasas SC-től érkezik hozzánk. Előző csapatával megjárta az NBI-et, majd a mögöttünk hagyott szezonban pont ők végeztek előttünk a bajnokság végelszámolásánál. Rutinos játékost sikerült tehát magunkhoz csábítani személyében, aki már vezetőedzőnkkel is dolgozott együtt, így ebből a szempontból is ismerős közegbe érkezik.


Miért választottad a Kozármislenyt?

I.R.: Egy rendkívül motiváló, nagy lehetőségeket kínáló megkeresést követően választottam a kozármislenyi csapatot. Bevallom nem gondolkodtam sokat, hiszen legnagyobb célom volt, hogy egy olyan első osztályú csapatban játszhassak, ahol rengeteget tudok tanulni, és a szakmai fejlődés mellett egy szuper közösség tagja lehetek. Döntésemet nagyban meghatározta, hogy pályafutásom során több leendő csapattársammal játszottam már együtt, illetve vezetőedzőnk Laci bácsi korábban osztályfőnököm-edzőm is volt. A csapatról többször is tapasztalhattam, hogy egy végsőkig egymásért küzdő, lehetetlen nem ismerő gárda, akik “éhesek” a sikerre, számomra ez nagyon motiváló. Úgy gondolom nem lehet szó nélkül elmenni, az atmoszféra mellett sem, amit a helyi szurkolók teremtenek mérkőzésről mérkőzésre, és ahol még ellenfélként is felemelő érzés volt játszani. Az egész egyesület egy “családias” légkör képét festi, ahol adottak a feltételek, nagyok a lehetőségek, és legalább ugyanekorrák az elvárások. Egy új szerepkörben, az edzősködés világában, fiatal kézilabdás növendékek között is kipróbálhatom magam, ami egy újabb motiváló kihívás számomra.

Követted korábban a csapat életét, eredményeit?

Kozármisleny csapatát régóta követem, hiszen ellenfélként sokat mérkőztünk egymás ellen, de komolyabban két éve kezdtem el figyelemmel kísérni, hiszen testvérem Nóri is itt játszik. Nagyon örülök, hogy egy csapatba kerültünk és együtt élhetjük át ezt a történelmi első szezont az NBI-ben.

Mi motivál, mit szeretnél elérni az NBI-ben?

Legnagyobb motivációm, hogy a lehető legjobb tudásommal tudjam segíteni a csapatot, és mindig az aznapi maximummal tudjam elvégezni a munkát. Az első osztály egy teljesen más “kávéház” lesz, amelyet volt már volt szerencsém megtapasztalni. Szeretném ha tudnánk bravúr győzelmeket szerezni, és bízom benne, hogy minél többször skandálhatjuk szurkolóinkkal közösen a védjeggyé vált “Máma megint győztünk…” sikerdalt.

__________________________________________________________________________________


Kecskés Noémi


Noémi szintén nem ismeretlen azok számára, akik régóta követik a kozármislenyi kézilabdát, hiszen ő is felúzhatta már magára mezünket. A balkezes átlövő tőlünk került a Dunaújváros akadémiájára. Innen fog most hozzánk visszatérni, hogy kipróbálhassa magát a legfelső osztályban is. A női junior válogatott felkészülési mérkőzésein is szerepet kapó játékos átlövőben segítheti tehát csapatunkat abban, hogy megragadjuk az első osztály csapatai között!


Miért választottad a Kozármislenyt?

K.N.: Nagyon örültem, amikor korábbi egyesületemnél, a Kozármislenynél lehetőségem adódott, hogy visszatérjek. Sok ismerős arc van a csapatban, akikkel korábban együtt kézilabdáztam.

Követted korábban a csapat életét, eredményeit?

K.N.: Mint volt csapatomat, természetesen követtem, illetve NBI/B-ben játszottam is ellenük. Ismerem a csapatösszetételt és a játékukat is.

Mi motivál, mit szeretnél elérni az NBI-ben?

K.N.: Mint frissen feljutó csapat, nem lesz egyszerű, remélem sok időt tudok majd a pályán tölteni, ami a fejlődésemet segíti. Minden sportoló vágya az egyre feljebb jutás, így az enyém is ez. Bennem még vannak félelmek önmagamat illetően, amit le kell küzdenem, és bízom benne, hogy ez most sikerülni fog.

Kívánjuk, hogy minden célotok valóra váljon Kozármislenyben!


Hajrá Csajok!



1,686 views
bottom of page