top of page

Újabb érkező



Ahogy már említettük, egyesületünk az eddigi csapat gerincét szeretné egyben tartani a következő szezonra, ám az adódó lehetőségekkel élni kívánunk. Így volt ez most is, hiszen mint tudjuk, volt olyan csapat, amely nem kapta meg az első osztályban való induláshoz szükséges licencet, így erősítést jelentő játékosok váltak szabaddá a piacon. Ezt a hullámot lovagoltuk meg mi is, és nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, Hadnagy Fanni elfogadta ajánlatunkat, így ő is csatlakozik keretünkhöz.


Az 1999-ben született játékos a fent említettek miatt így hivatalosan az Eszterházy Sport Kft-től (Eger) érkezik hozzánk. Fanni korábban szerepelt a Vasas SC, az FTC KN Kft., valamint a Pilisvörösvári KSK, és a Hevesi SE csapataiban is, valamint róla is elmondható, hogy megjárta már az első osztály küzdelmeit, így tudja, hogy mi vár ránk a legmagasabb osztályban! Nézzük, hogy a beálló poszton játszó játékos hogyan vélekedik a kozármislenybe való szerződéséről:


Miért választottad a Kozármislenyt?

Az átigazolási időszak alatt kapcsolatba léptünk a Kozármislennyel, azonban addigra nekem már volt egy másik szerződés ajánlatom, ami már előrehaladott állapotban volt. Az élet úgy alakította, hogy ezzel a csapattal nem tudok NBI-ben játszani (ami nagyon nagy sokként ért engem), így gyorsan reagáltunk a helyzetre, és felvettük újra a kapcsolatot egymással. Nagyon hálás vagyok, hogy a szabadságuk alatt ilyen segítőkész volt velem mindenki.

Követted korábban a csapat életét, eredményeit?

Az előző szezonban találkoztunk egymással, a rehabilitációm miatt azonban én csak a visszavágón tudtam szerepelni a Misleny ellen. Ezen kívül egy nagyon jó barátnőm (Szatmári Meli) is itt játszik, akivel folyamatosan beszéltünk, így nagyjából tisztában voltam a mislenyi történésekkel.

Mi motivál, mit szeretnél elérni az NBI-ben?

A sok küzdelem után (gondolok itt a sérülés utáni időszakra) kitűztem magam elé egy célt, mégpedig azt, hogy egy év elteltével újra NBI-ben szeretnék szerepelni és ez sikerült is. Hihetetlen amin keresztülmentem ez idő alatt, és szeretném élvezni minden percét az újabb lehetőségnek. Szeretném, ha meccsről meccsre tudnánk fejlődni, részcélokat teljesíteni és ami a legfontosabb, minden percét szeretném megélni és élvezni a Mislennyel! Szeretném, ha stabil NBI-es játékos válna belőlem, ezért és a csapat sikereiért mindent megteszek a következő szezonban! Köszönöm mégegyszer a bizalmat a Mislenynek, a pályán igyekszem mindezt meghálálni!

Mi pedig kívánjuk, hogy a célok melyeket kitűztél, valóra váljanak! Üdv a Mislenyi családban!



766 views
bottom of page